Olej Cacay

Olej Cacay

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

Vzácný a unikátní olej. Jednička na trhu v boji proti vráskám

174 Kč

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Savon de 'V'

Cacay oil - Savon de V

Jako jedni z prvních v České republice představuje Savon de ´V´ vzácný olej z ořechů Cacay, který je považován za elixír mládí. 

Tento olej je ideální k použití jako protivrásková péče, vypíná pleť a dostatečně ji hydratuje. 

Regeneruje problematickou, zjizvenou, nebo podrážděnou pokožku, lze jej použít i na oblast okolo očí, na vlasy, nehty, strie.

Stačí opravdu malé množství. Viz. použití níže. 

Rychle se absorbuje do pleti a nezanechává pleť mastnou ani lesklou.

Cacay olej velmi mladým objevem na trhu s rostlinnými Bio oleji a v našich končinách se o jeho benefitech moc nepíše. V zahraničí je tento olej prodáván jako kosmetická vzácnost, která svými benefity daleko předčí doposud tolik uznávaný arganový olej.

Dočtete se o něm, že: 

  •  Je to nejlepší přírodní zdroj vitaminu A (předčil tak i skvělý šípkový olej!)

  •  Je doslova nabitý kyselinou linolovou. Obsahuje jí totiž 2x více než arganový olej.

  •  Arganový olej zaostává i v jiném srovnání. Cacay olej jej předčí svým o 50% vyšším obsahem vitaminu E.

  •  Vysoký obsah vitamínů a mastných kyselin zajišťují tomuto oleji místo šampiona v boji proti vráskám

  •  Napomáhá vyhlazovat jizvičky a strie

  •  Kromě hlubokého vyživení pokožky je velmi přínosný i pro vlasy

  •  Argumenty pro zařazení Cacay oleje do péče o pokožku jsou více než přesvědčivé. Navíc je tu ještě další velmi důležitý lidský aspekt: Pěstování a sběr Cacay ořechů zlepšuje život rodinám s nízkým příjmem v Amazonské oblasti Jižní Ameriky

 

Produkce Cacay ořechů a výroba oleje je výsostně ekologická. Veškerý odpad je 100% zužitkován (suché výlisky ořechů se používají na výrobu mouky, či cacay mléka, slupky slouží jako krmivo, nebo jako přírodní hnojivo a skořápky ořechů se těší oblibě pro svou vysokou výhřevnost).

Ve světle těchto faktů je koupě Cacay oleje přímou podporou záchrany amazonských deštných pralesů.

Použití:

Olej je vysoce výživný, proto jej stačí použít opravdu málo, ideálně na vyčištěnou, rostlinnou vodou ošetřenou, vlhkou, nahřátou pleť a dekolt ráno/ večer. Vyhněte se kontaktu s očima (v případě kontaktu stačí vypláchnout vodou). Jemně vmasírujte do pleti.

Olej je ideální nechat na pleti působit přes noc. Je však také vhodný na denní použití pod make up.

Cacay Olej má lehounce oříškovou vůni, která rychle vyprchá.

Dostupná balení:

3ml (čiré sklo s praktickým kapátkem)

Cacay olej splňuje certifikační požadavky podle zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a Nařízení Evropského parlamentu a Rady č.1223/2009 o kosmetických přípravcích.

Dále je notifikován na Evropském portálu CPNP v Bruselu

Nový komentář

* (Povinné)

Alternativní produkty

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení